Rostskydd

Rostskydd

Varför du ska välja rostskyddsbehandling med Tectyl

Tectyl är en av dem ledande aktörerna på marknaden för rostskydd. Hos oss har du möjligheten att välja mellan två olika rostskyddsbehandlingar, oljebaserad rostskyddsbehandling (Traditionell) eller den mer moderna slitstarka vattenbaserade rostskyddsbehandlingen.

Vilka behandlingar erbjuds?

Balksystem

Markplan

Underredsbehandling

Fullständig rostskyddsbehandling

Vi hjälper dig med att ta fram vilken behandling som krävs för just din bil.

Hur lång tid tar en behandling med Tectyl?

Fullständig rostskyddsbehandling tar 2-3 dagar beroende på tork tid.

Tectyls vattenbaserade rostskyddsbehandling

Metoden är ny och modern som passar nyare som äldre bilar som inte tidigare har varit behandlade med ett oljebaserat rostskydd. Denna metod gör att underhåll såsom kompletteringar blir minimal. Vi börjar med att demontera hjulen från bilen inkl. innerskärmar, skydds-/plastdetaljer och pluggar. Därefter högtryckstvättar vi bilens underrede samt motorutrymme.

När bilen har torkat så maskeras detaljer såsom bromsskivor, bromsok, skärmkanter samt andra punkter som inte ska rostskyddas. Sedan kan vi börja med att behandla alla rostangripna delar med Loctite rostomvandlare. Skulle vi stöta på rostskador som gör att vi inte kan fortsätta med behandlingen så kontaktar vi dig för vidare åtgärd av dessa skador innan vi kan fortsätta med rostskyddet.

Nu ska vi börja med att rostskyddsbehandla bottenplattan med en väldigt slitstark produkt som heterTectyl 5765W-A. Vi täcker hela bottenplattan inkl. hjulhus, innerskärmar, fram- och bakvagn, bensintank och bromsrör. Efter torktiden så börjar vi med att sätta tillbaka alla pluggar.

Nu behandlar vi alla balkar, hålrum och trösklar med en högpenetrerande produkt som heter Tectyl 4D750. Alla känsliga punkter blir väl skyddade såsom, svetsfogar och dubbelplåtar. Produkten tränger in och skyddar allt invändigt. Tectyl 4D750 är helt fri från lösningsmedel.

Motorhuv och motorutrymme, dörrar och bagaglucka skyddas med en produkt som är lik 4D750. Den skyddar alla falsar, mellan dubbelplåtar i plåtomvikningar. I dörrar och bagagelucka sprutar vi 4D750. Nu är behandlingen färdig och vi kan gå igenom hela rostskyddet för att säkerhetsställa att allt är utfört korrekt. Alla demonterade detaljer monteras tillbaka och bilen tvättas i vår tvätthall. Ett garanticertifikat skrivs.

Tectyl Classic (Oljebaserad)

När vi behandlar din bil med oljebaserat slitskydd så är metoden samma som ovan. Skillnaden är sorten av rostskyddsmedel. Priserna är lägre och denna behandling kan även användas vid kompletteringar av tidigare rostskyddade bilar med vax-, oljebaserat rostskydd.

Vad ingår i fullständig rostskyddsbehandling?

Demontering / montering av detaljer

Hålrumsskydd

Balkskydd

Tjock produkt på underredet (Stenskottsskydd)

Motorutrymme / motorhuv

Dörrar

Stolpar

Bagageutrymme / bagagelucka

Nya Tectyl ger dig:

Unikt skydd mot rost

Förlängd livstid för bilen

Bättre skydd mot stenskott och annat slitage

Snabbare torkning och droppfritt resultat

Ljuddämpande effekt

 

cheap moncler jackets | moncler outlet
nb慢跑鞋 nb鞋 beats 耳機 懶人鞋 vans timberland 鞋子 gucci 包包 reebok 女鞋 keds 帆布鞋 ray ban 眼鏡 beats 耳機 timberland 登山 鞋 vans 鞋 nb慢跑鞋 nb復古鞋 reebok 慢跑鞋 gucci 包包 ray ban 太陽 眼鏡 keds 鞋